Allmänna villkor

Activemind solutions Staffanstorp AB och varumärket Security by Heart (”Activemind”) säljer konsulttjänster och utbildningar både platsbundna och på distans via den egna internetbutiken https://securitybyheart.com samt konsulttjänster via https://activemind.se Genom att genomföra ett köp i webbutiken godkänner kunden/uppdragsgivaren Activeminds köpvillkor.

Leverans och betalning

Leverans av E-kurser sker digitalt i samband med betalning via webbutik/e-learningplattform. I de fall fysisk leverans krävs sker detta enligt gällande information för respektive produkt/tjänst.

Betalning skall erläggas i förskott genom köpfunktion i webbutiken/e-learningplattformen. Företag kan via kontakt med Activemind avtala om fakturering vid köp.

Våra tjänster riktar sig främst till företag men privatpersoner är välkomna att handla. Observera att samtliga priser i webbutiken/e-learningplattformen visas exklusive moms och i kassan kommer moms och eventuell frakt att läggas på innan betalning sker samt att kvitto kommer skickas via e-post.

Reklamation, ångerrätt och Force Majuere

Vi strävar efter att du som kund alltid ska känna dig nöjd och väl omhändertagen och om det av någon anledning inte lever upp till dina förväntningar så ber vi dig att i första hand ta kontakt direkt med oss så löser vi problemet oavsett om det gäller reklamation eller ångerrätt.

Full ångerrätt gäller inom 14 dagar från det att kunden mottagit bekräftelsemejlet. Ångerrätten gäller oavsett om du är privatperson eller företag, förutsatt att E-kursen ej är påbörjad.

När E-kursen är påbörjad i E-learningplattformen upphör dock ångerrätten att gälla.

Activemind förbehåller sig rätten att bestrida en reklamation i de fall det ligger utanför Activeminds kontroll. 

Om du handlar som företag så gäller inte konsumentköplagen.

Behandling av kundinformation

Kunden/uppdragsgivaren godkänner att namn, personuppgifter och organisationsnummer registreras i Activeminds kundregister och E-learningplattform. Dessa uppgifter används endast i samband med kundhantering och kommunikation.

Upphovsrätt och rättigheter

Våra digitala utbildningar gäller personligen för dig som köper dem. Dina inloggningsuppgifter är personliga och kan inte överlåtas och du kan inte ”dela” ditt login med andra och allt material är skyddat av upphovsrätt. Vid missbruk, kan ditt konto komma att stängas av och en polisanmälan om intrång i upphovsrätt kan bli aktuell.